Incendiu la mai multe terase din staţiunea Mamaia. Telegondola a fost oprită

Pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au intervenit vineri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o terasă în staţiunea Mamaia. Ulterior, focul s-a extins şi la alte două terase din apropiere. Din cauza intervenţiei, a fost oprită funcţionarea Telegondolei.

03 sept. 2021, 16:30
Incendiu la mai multe terase din staţiunea Mamaia. Telegondola a fost oprită

Pompierii ISU Dobrogea au intervenit cu patru maşini de stingere, autoscară şi un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit vineri la terasa Motor din zona Cazino, în stațiunea Mamaia.

În momentul izbucnirii incendiului, în local se aflau atât angajați, cât și clienţi. Pentru că focul se extindea cu rapiditate, turiștii le-au dat o mână de ajutor pompierilor și au scos din local mese și scaune.

Mai multe butelii au explodat din cauza incendiului.

Ulterior, focul s-a extins şi la alte două terase din apropiere.

 

Citeşte şi: ADMITERE POMPIERI 2021. Veşti bune pentru candidaţi. Au fost scoase sute de locuri la concurs în acest an. Iată care sunt condiţiile şi calendarul pentru examen

Telegondola din stațiune a fost oprită, iar oamenii au fost evacuați.

Din păcate, vântul a îngreunat intervenția pompierilor, astfel că flăcările amenințau să se extindă și la o a patra terasă. Pagubele sunt însemnate, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit.