Incendiu la sala de sport a unei şcoli din Drăgăneşti-Olt: Sute de elevi au fost evacuaţi

Acoperişul unei săli de sport de la o şcoală generală din oraşul Drăgăneşti-Olt a luat foc miercuri, la faţa locului deplasându-se două echipaje de pompieri pentru stingerea flăcărilor, potrivit Purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 10:20
Incendiu la sala de sport a unei şcoli din Drăgăneşti-Olt: Sute de elevi au fost evacuaţi

Acesta a precizat că nu sunt victime, iar incediul a fost observat în timp ce elevii se aflau în pauză, potrivit Agerpres.

„Două echipaje de pompieri au ajuns la locul incendiului şi acţionează acum pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o porţiune de aproximativ 50 de metri pătraţi din acoperişul unei clădiri ce era folosită ca sală de sport. Este vorba de o anexă a Şcolii Nr. 2 din Drăgăneşti-Olt, imobilul fiind amenajat şi folosit drept sală de sport pentru elevii şcolii. Din fericire nu sunt victime. Incendiul a fost observat în timp ce elevii se aflau în pauză”, a spus Băsăşteanu.

Reprezentantul ISU Olt a adăugat că pentru stingerea incediului vor mai acţiona încă două echipaje de pompieri cu autospeciale, care acum se află în drum spre locul intervenţiei.

Clădirea al cărei acoperiş a luat foc are o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi. Imobilul în flăcări este situat la aproximativ 50 metri de clădirea în care se desfăşoară cursurile. Nu a fost stabilită deocamdată cauza incendiului.