Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Timiş. Zeci de pacienti au fost evacuaţi de urgenţă

Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţă, la Spitalul de Psihiatrie din Timiş. Zeci de pacienţi au fost evacuaţi de urgenţă. Potrivit primelor informaţii, un pacient a dat foc la saltea.

23 nov. 2021, 08:09
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Timiş. Zeci de pacienti au fost evacuaţi de urgenţă
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Timiş. Zeci de pacienti au fost evacuaţi de urgenţă

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Gataie, judetul Timis. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Mai multe echipaje de la ISU Banat au fost trimise la faţa locului.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Timiş

Autorităţile au intrat în alertă marţi dimineaţă, după ce un pacient internat în spital a provocat un incendiu dând foc la saltea.

Citeşte şi Incendiu la spital Covid. Trei morţi după ce un pacient şi-a aprins ţigara în salon

Pacienţii au fost evacuaţi de urgenţă din saloane.

Potrivit ISU Timiş, la fața locului s-au deplasat de urgență 48 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, un spital mobil, 7 echipaje SMURD și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă.

”Ajunşi la faţa locului, popierii au constatat că  incendiul nu se mai manifesta cu flacără deschisă, erau doar degajări de fum. Din pavilion au fost evacuate 41 de persoane. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În urma cercetărilor de la faţa locului, echipajele au constatat că incendiul s-a manifestat la o saltea dintr-un salon izolator”, transmite ISU Timiş.

În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, incendiul nu se mai manifesta cu flacără deschisă, erau doar degajări de fum. Din pavilion au fost evacuate 41 de persoane, potrivit pressalert.ro. 

Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor de la fața locului, echipajele au constatat că incendiul s-a manifestat la o saltea dintr-un salon izolator.

Citeşte şi Incendiu la Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap din Suceava