Incendiu la Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap din Suceava

Pompierii militari au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din Pojorâta, judeţul Suceava.

11 nov. 2021, 16:56
Incendiu la Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap din Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrătorii SVSU Pojorâta au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru stingerea unui incendiu la Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap din Suceava.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o anexă ce aparține Centrului de Recuperare și flăcările s-au propagat la proprietatea învecinată și au aprins un foișor.

Au ars anexa centrului şi un perete al construcţiei, s-au degradat bunuri din interior şi restul clădirii.

Citeşte şi: Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. SANITAS, acuzaţii grave la adresa politicienilor: „Sunteţi mai nocivi decât SARS-CoV-2”

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au salvat o clădire administrativă ce aparţine centrului, precum şi casa de locuit a proprietăţii învecinate.

Cauza probabilă a incendiului a fost indicată ca fiind fumatul în locuri nepermise.

Citeşte şi: Incendiu la Spitalul din Ploieşti. Managerul Bogdan Nica: Secția era nouă, instalația electrică era nouă. Probabil a fost o scânteie de oxigen