Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. Flăcările au izbucnit într-o sală de operaţie

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază, la Spitalul Judeţean Constanţa. Flăcările au izbucnit într-o sală de operaţie din cadrul secției de Chirurgie cardiovasculară. Potrivit primelor informaţii, nu sunt victime.

24 iul. 2021, 19:12
Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. Flăcările au izbucnit într-o sală de operaţie
Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. Flăcările au izbucnit într-o sală de operaţie

Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. La faţa locului s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple, două autoscări, patru autospeciale de stingere şi două echipaje SMURD. La momentul sosirii echipelor de intervenţie incendiul fusese stins de către pompierii din cadrul serviciului voluntar.

Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa

Citeşte şi O explozie, urmată de un incendiu, la o hală de reciclare a gunoiului din Popești-Leordeni

Potrivit ISU, incendiul a cuprins o sală operaţie din cadrul secţiei de Chirurgie vasculară. În momentul în care flăcările au cuprins blocul operator de aproximativ 40 de metri pătraţi, în sală se aflau patru cadre medicale, care s-au autoevacuat.

Din fericire, pacientul care fusese operat cu puţin timp înainte de incendiu a fost transferat pe o altă secţie.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la dezumidificatorul din sala de operaţie.

Incendiu la un centru de încărcare butelii. Două persoane au suferit arsuri grave

Citeşte şi Incendiu puternic într-un restaurant din Capitală. Zeci de persoane au fost evacuate

Un alt incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază şi în judeţul Prahiva. Un centru de încărcare butelii din localitatea Fântânele a fost cuprins de flăcări.

La faţa locului au ajuns imediat şase autospeciale de pompieri. Din păcate, un tânăr în vârstă de 17 ani a suferit arsuri pe 92% din suprafața corporală, iar un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe 30% din suprafața corporală.

“La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp cuprinzând două cisterne GPL, 20 de cuburi de carburant, un cap tractor, un autoturism. Totodată, a fost afectată întreaga locuință și anexele pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Până în acest moment echipajele au găsit două victime, respectiv un băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din suprafața corporală si un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe mâini și picioare. Ambii au fost transportați de urgență la spital.”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

 


loading...