Incendiu la trei pensiuni din Moeciu de Sus. Turiștii s-au autoevacuat

Trei imobile din localitatea Moeciu de Sus au fost cuprinse de flăcări în această seară. Persoanele care se aflau în interiorul celor trei locuințe s-au autoevacuat.

28 nov. 2020, 17:44
Incendiu la trei pensiuni din Moeciu de Sus. Turiștii s-au autoevacuat

Incendiu la trei pensiuni din Moeciu de Sus. Pompierii militari din județul Brașov au fost solicitați să intervină, sâmbătă seara, după ce un incendiu a izbucnit la o casă din Moeciu de Sus. Incendiul se manifestă la acoperișul unei locuințe, ulterior extinzându-se. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă și spumă și o autoscara mecanică.

Citește și: O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis în baia Spitalului Judeţean Bistriţa

ISU Brașov acționează pentru stingerea focului cu echipaje de la SVSU Bran, Râșnov și Cristian. Primele date arată că nicio persoană nu a fost rănită, însă o femeie a solicitat îngrijiri medicale după ce ar fi suferit un atac de panică, conform observatorulbv.ro.

Incendiu la trei pensiuni din Moeciu de Sus. Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, afirmă că toate persoanele care se aflau în cele trei imobile s-au autoevacuat, iar primele date de la faţa locului arată că nimeni nu a fost rănit, însă o persoană a suferit un atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale.

Intervenţia este una „deosebit de dificilă”, iar echipele de pompieri fac toate eforturile pentru a limita efectele incendiului.

Incendiu devastator în Suceava

Un incendiu de amploare s-a declanșat în noaptea de joi spre vineri în localitatea suceveană Valea Moldovei. Trei locuințe și mai multe anexe au luat foc, iar la fața locului s-au deplasat opt autospeciale ale pompierilor.

Incendiu devastator UPDATE – Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că s-a intervenit cu 11 autospeciale, iar incendiul este localizat. Pompierii lucrează pentru lichidarea ultimelor focare şi pentru îndepărtarea elementelor de construcţie distruse de flăcări.

Paramedicii SMURD au acordat primult ajutor medical unei fete de 15 ani, care a suferit un atac de panică, dar a refuzat să fie transportată la spital.

Incendiu devastator în localitatea Valea Moldovei. Potrivit reprezentanților ISU Suceava, flăcările au cuprins trei locuințe și mai multe anexe gospodărești.


loading...