O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis în baia Spitalului Judeţean Bistriţa

O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis într-o baie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a anunţat conducerea unităţii medicale într-un comunicatul de presă.

RomaniaTV.net
28 nov. 2020, 12:07
O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis în baia Spitalului Judeţean Bistriţa

O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis noaptea trecută într-un grup sanitar al unui salon al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

„Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, se menţionează în comunicat, citat de Agerpres.

Reprezentaţii spitalului susţin că infirmierele au găsit o pacientă cu COVID-19, în jurul orei 4, iar medicii au încercat să o resusciteze. Din păcate, nu am mai putut face nimic pentru ea.

Pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta şi una în hemitoracele stâng, în zona submamară.

Medicii legişti vor efectua autopsia pacientei, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Citeşte şi: Mai mulţi bani pentru cadrele medicale care tratează pacienţii cu COVID-19 şi pentru cei care se ocupă de transportul lor