Incendiu la un adăpost de animale din localitatea Mizil: 250 de animale au murit UPDATE

Un adăpost de animale din localitatea Mizil a fost cuprins miercuri de un incendiu, pompierii acţionând la faţa locului cu şase autospeciale, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
20 feb. 2019, 13:45
Incendiu la un adăpost de animale din localitatea Mizil: 250 de animale au murit UPDATE

UPDATE: Circa 250 de animale au murit miercuri în incendiul de la ferma din localitatea Mizil, potrivit proprietarului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Conform proprietarului, în interiorul fermei au fost 150 de porci şi 100 de vaci şi viţei care au ars. Pompierii sunt la faţa locului şi evaluează pagubele, urmând ca la finalul intervenţiei să stabilească exact numărul lor.

Din cele şase autospeciale care au ajuns la faţa locului, patru s-au întors la bază iar două lucrează în continuare, fiind depozitate mari cantităţi de fân.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp.

„La locul evenimentului acţionează şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Nu au fost anunţate victime. Este o fermă de animale, în interior sunt animale surprinse: cai de rasă, vaci şi porci”, a transmis ISU Prahova.