Incendiu la un autoturism care circula pe A1. O maşină echipată cu instalaţie GPL s-a făcut scrum

România deţine primul loc la accidente grave în Uniunea Europeană, iar fiecare zi pare să confirme topul neonorant în care se află ţara noastră.

07 iun. 2023, 08:58
Incendiu la un autoturism care circula pe A1. O maşină echipată cu instalaţie GPL s-a făcut scrum

Pompierii din Dâmboviţa au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o maşină care circula pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, sensul către Capitală. Echipele de intervenţie au constatat că maşina era echipată cu instalaţie GPL.

”Noaptea trecută, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o maşină pe A1, km 62, sensul spre Bucureşti. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă a intervenit Detaşamentul Găeşti cu 2 autospeciale  de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, miercuri dimineaţă, ISU Dâmboviţa.

Durere mare! Se pregăteau de nuntă, dar au murit într-un teribil accident. Gianina şi Andrei vor fi înmormântaţi împreună

Sursa citată a precizat că, la locul incendiului, pompierii au constatat faptul că acesta se manifesta generalizat la o maşină echipată cu instalaţie GPL.

”În continuare, s-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Din fericire, nu au fost identificate victime”, a mai transmis sursa citată.

Şoferul unui TIR a murit după ce autotrenul s-a răsturnat, pe DN 1

Un bărbat a murit, marţi după-amiază, după ce a pierdut controlul asupra TIR-ul pe care îl conducea, iar acesta a lovit doi stâlpi şi un cap de pod şi s-a răsturnat, pe DN 1, în judeţul Cluj. Şoferul a rămas încarcerat, fiind scos de echipajele de pompieri, însă avea leziuni incompatibile cu viaţa. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

”Conducătorul unui ansamblu de vehicule, bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Bihor, se deplasa dinspre Oradea spre Cluj-Napoca. Pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ansamblul de vehicule lovind un stâlp, iar ulterior un cap de pod şi un al doilea stâlp. Din nefericire, echipajul medical prezent.

Un bărbat a rămas încarcerat în cabina autotrenului, ISU Cluj intervenind cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, alături de o ambulanţă SAJ.

”Victima a fost extrasă şi prezintă leziuni incompatibile cu viaţa. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani”, a precizat ISU Cluj. Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea Poliţiei. Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute.

Coliziune pe trecerea de pietoni la Piatra-Neamţ

O femeie în vârstă de 70 ani a fost accidentată, pe o trecere de pietoni din municipiul Piatra-Neamţ, de un autoturism condus de o şoferiţă, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie, de 44 ani, din Girov, conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul, ar fi surprins şi accidentat, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, o femeie de 70 ani, din Piatra-Neamţ, care se afla angajată în traversarea străzii pe marcaj pietonal, rezultând rănirea acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Val de solidaritate pentru Apo. În 24 de ore s-au strâns peste 32 de mii de euro pentru repatrierea trupului tanărului italian decedat într-un accident în Australia. Prietenul său român a fost şi el implicat

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, pentru acordarea îngrijriilor medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.