Incendiu la un bloc din Cluj. A fost declanşat Planul roşu de intervenţie

Un incendiu a izbucnit, joi, la subsolul unui bloc cu zece etaje din Cluj-Napoca, şase persoane reuşind să iasă singure din imobil, iar 11 fiind evacuate de pompieri. Alte 20 de persoane sunt blocate la etajele superioare ale clădirii, din cauza fumului dens din casa scării, iar pompierii intervin cu o autoscară, fiind declanşat Planul roşu de intervenţie.

RomaniaTV.net
18 oct. 2018, 09:35
Incendiu la un bloc din Cluj. A fost declanşat Planul roşu de intervenţie

UPDATE: Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în urma incendiului izbucnit la un imobil cu zece etaje din municipiul Cluj-Napoca au fost evacuate 21 de persoane (11 cu autoscara, 10 pe scări), în timp ce alte 25 de persoane au ieşit singure din clădire.

Conform sursei citate, 13 persoane au fost asistate medical la faţa locului, însă niciuna nu a fost transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un incendiu a izbucnit în subsolul unei clădiri cu parter şi zece etaje din Cluj-Napoca.

Iniţial, 20 de persoane rămăseseră blocate la etajele superioare ale clădirii din cauza fumului dens de pe casa scării, astfel că pompierii au intervenit cu autoscara pentru a-i evacua pe oameni.

Potrivit IGSU, pentru gestionarea situaţiei, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.


loading...
Partenerii noștri