Incendiu la un centru de echitaţie, în Sibiu. Un cal a murit, zeci de tone de fân au ars

Centrul de echitaţie de la Pensiunea Ghiocelul, din judeţul Sibiu, a ars sâmbătă noapte, într-un incendiu de proporţii. Flăcările au omorât un cal şi au mistuit peste 60 de tone de fân.

12 iul. 2015, 10:34
Incendiu la un centru de echitaţie, în Sibiu. Un cal a murit, zeci de tone de fân au ars

Incendiul la centrul de echitaţie a izbucnitîn noaptea de sâmbătă spre duminică, după ora 1. Focul s-a extins rapid rapid la rezervele de fan, cuprinzând o suprafaţă de 700 metri pătraţi. Administratorii au reuşit să scoată caii, în afară de unul singur, care a murit în incendiu. Se estimează că în total au ars peste 60 de tone de fân.

Citeşte şi Incendiu suspect într-o gospodărie din Buzău VIDEO

A ars structura de lemn a acoperişului, 60 de tone de fan sub formă de baloţi, o motocicletă, atelierul de potcovit şi echipament de echitaţie pe o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi„, spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.

Citeşte şi Incendiu între blocuri, la Târgu Neamţ. Trei maşini au fost făcute scrum VIDEO

Centrul de echitaţie de la Pensiunea Ghiocelul era unul dintre cele mai bine organizate din judeţul Sibiu. Aici se organizau tabere de echitaţie pentru copii, plimbări cu trăsura sau cu sania pe Valea Avrigului, cursuri de călărie pentru adulţi, drumeţii cu caii şi chiar cursuri de iniţiere la client acasă, cu doi cai şi doi ponei transportaţi de la pensiune.