Incendiu la un depozit de fier vechi din Capitală. În clădire se afla un bărbat VIDEO

Pompierii au fost nevoiţi, joi noaptea, să stingă un incendiu izbucnit la un centru de colectare a fierului vechi din zona Antiaeriană. Intervenţia a fost una dificilă pentru că în zonă hidranţii erau îngheţaţi. La momentul izbucnirii focului, în clădire se afla doar paznicul care s-a ales cu o sperietură zdravănă.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 06:39
Incendiu la un depozit de fier vechi din Capitală. În clădire se afla un bărbat VIDEO

Incendiul, izbucnit la nivelul acoperişului, a fost vazut prima oară de vecini, depozitul fiind situat într-o zonă plină de case. Înăuntru se afla doar un bărbat care păzea în fiecare noapte clădire. el s-a speriat şi a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Ne-am deplasat cu 3 autspeciale cu apă şi spumă, atuspeciala de intervenţie şi salvare de la înălţimi, o descarcerare şi o ambulanţă 06. Victime nu au fost. Probleme deosebite am întâmpinat din cauza lipsei de apă, hidranţii îngheţaţi şi a curentului care nu a putut fi oprit la timp„, a declarat căpitan Bârsan Ovidiu.

Pentru că instalaţia de gaz era foarte aproape de clădire, în zonă a fost chemată o echipă de intervenţie. Cauzele izbucnirii flăcărilor nu au fost stabilite încă.