INCENDIU la un hotel situat pe malul barajului Vidraru. Intervenţia pompierilor este dificilă

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la acoperişul şi mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru, din judeţul Argeş. Cinci echipaje de pompieri au fost mobilizate la faţa locului.

22 dec. 2015, 15:56
INCENDIU la un hotel situat pe malul barajului Vidraru. Intervenţia pompierilor este dificilă

UPDATE: O angajată în vârstă de 27 de ani a hotelului din zona Vidraru unde a izbucnit marți un puternic incendiu a fost preluată de o ambulanță SMURD și dusă la spital, după ce s-a intoxicat cu fum, a declarat marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure. Ea a precizat că se intervine cu 10 autospeciale cu apă și spumă, un camion cu motopompe, două autoscări și o ambulanță SMURD, iar la stingerea incendiului participă circa 60 de pompieri militari. 

Este vorba de hotelul Posada Vidraru, un hotel cu 4 etaje de pe malul lacului Vidraru. Incendiul a început la acoperiș, acum este o ardere generalizată, e foarte greu să intervenim, pentru că echipajele noastre nu au acces decât la una dintre laturi, celelalte trei sunt inaccesibile din cauza reliefului„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure, potrivit Agerpres.

În hotel nu se aflau turiști, ci doar angajații, care au reușit să iasă, astfel că se poate vorbi doar despre pagube materiale.

Pompierii au fost anunțați în jurul orei 17,00, iar la fața locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD, care au sosit din Curtea de Argeș și Pitești.

CITEŞTE ŞI: Incendiu într-un hotel din Focşani. Mai mulţi oameni, evacuaţi