Incendiu la un magazin de materiale de construcţii şi mobilă. Pompierii au intrvenit cu 12 autospeciale

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seară, la un magazin de materiale de construcţii şi mobilă din Sibiu. 

RomaniaTV.net
07 mart. 2020, 20:48
Incendiu la un magazin de materiale de construcţii şi mobilă. Pompierii au intrvenit cu 12 autospeciale

UPDATE. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a trimis 12 autospeciale pentru stingerea incendiului, extins pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi, care a izbucnit sâmbătă seară la unul dintre cele mai mari magazine de materiale de construcţii, amenajări interioare şi mobilier din municipiul Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Alina Voina.

„În momentul de faţă incendiul este localizat de către pompierii pompierii militari sibieni. Au ars aproximativ 6.000 de metri pătraţi. Efectivele au fost suplimentate astfel: se acţionează în momentul de faţă cu opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de stingere şi salvare de la înălţime şi două autospeciale de prim ajutor medical calificat SMURD”, a precizat Alina Voina.

Potrivit sursei citate, nu sunt semnalate victime.

ISU a precizat că incendiul a afectat atât magazinul, cât şi depozitul de materiale de lângă acesta.

Ştirea iniţială. Pompierii intervin cu şapte autospeciale cu apă şi spumă, sâmbătă seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la unul dintre cele mai mari magazine de materiale de construcţii şi mobilă din municipiul Sibiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt a ISU Sibiu, Alina Voina, la locul incendiului s-a deplasat şi un echipaj SMURD. Din primele informaţii, nu sunt victime.