Incendiu la un mall din Timişoara. O maşină a luat foc în parcare | VIDEO

Incendiu la un mall din Timişoara. O maşină a luat foc într-una dintre parcările celui mai mare centru comercial, iar fumul dens a invadat câteva spaţii, ajungând până în stradă. Senzorii de fum au reacţionat rapid şi instalaţia de ventilaţie s-a pus imediat in mişcare.

29 ian. 2021, 17:32
Incendiu la un mall din Timişoara. O maşină a luat foc în parcare | VIDEO
Incendiu la un mall din Timişoara

Incendiu la un mall din Timişoara. S-a dat alarma la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 14.00, iar pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul. Aproximativ 50 de oameni, care se aflau în zona parcării din mall, unde a izbucnit focul, au fost evacuaţi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Citeşte şi: Imaginile GROAZEI din timpul incendiului de la Matei Balș! Cum a început tragedia în care au pierit cinci vieți

Incendiu la un mall din Timişoara

Un autoturism a luat foc in parcarea subterana a unui centru comercial din Timisoara. Imediat a pornit instalatia de exhaustare. Odata pornita alarma de incendiu, 50 de persoane s-au autoevacuat. Nimeni nu a fost ranit. Cauza probabila a incendiului urmeaza sa fi stabilita”, au transmis reprezentantii ISU Timis pentru opiniatimisoarei.ro.

Incendiu la Institutul Matei Balş – Patru persoane au decedat

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la Instititutul ”Matei Balş” din Capitală, unde sunt trataţi şi pacienţii cu COVID. Patru pacienţi au murit. Patru saloane au fost afectate.

Mai mulţi pacienţi sunt transferaţi la Spitalele Sf. Ioan şi Pantelimon şi laalte pavilioane ale unităţii medicale. Conform secretarului de stat în MAI Raed Arafat, incendiul a fost lichidat.

Ministrul Sănătății susține că nu există persoane cu arsuri grave, prin urmare nu vor fi persoane internate în străinatate. Cu toate acestea, conform ministrului, sunt persoane care au inhalat fum.

Din discuțiile pe care le-am avut înțeleg că existau avize pentru lucrările făcute. Verificăm acum cum au fost făcute lucrările. Vreau să transmit condoleanțe familiilor, sunt patru decese, Nu se pune problema să fie transferați în străinătate.

Sunt pacienți cu COVID . Nu este cazul în acest moment, vorbim de pacienți cu COVID, nu de pacienți cu arsuri. Din informațiile mele nu avem pacienți cu arsuri grave, posibil să fi inhalat fum. Să vedem care sunt cauzele. Situația nu s-a schimbat în mod fundamental de la o lună la alta” , susține ministrul.

De incendiu au fost informaţi premierul Florin Cîţu, precum şi miniştrii Sănătăţii şi de Interne.

Medicul Bogdan Oprița a spus că au fost 38 echipaje de prim ajutor, șase de terapie mobilă, cinci de victime multiple.

Au fost mobilizați 100 de medici și asistenți suplimentari pentru a interveni. Au fost evacuate 44 de persoane către spitalele de urgență Floreasca, Universitar, Sf. Ioan și Pantelimon.