Incendiu pe Autostrada A1. O maşină în care se aflau trei persoane s-a făcut scrum

O maşină în care se aflau trei persoane a luat foc, miercuri după-amiază, pe sensul Piteşti-Bucureşti al autostrăzii A1. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

29 iun. 2022, 18:17

Incendiu pe Autostrada A1. O maşină s-a făcut scrum pe sensul Piteşti-Bucureşti. Este vorba despre o autoutilitară. Din cauza incendiului, traficul în zonă a fost blocat.

Incendiu pe Autostrada A1. O maşină a luat foc

Incendiul a avut loc, miercuri după-amiază, la kilometru 80 al autostrăzii A1. Flăcările au cuprins într-un timp scurt întregul autoturism.

Citeşte şi Tragedie pe o şosea din Ialomiţa. O femeie a ars de vie în maşina cuprinsă de flăcări

La faţa locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

În autoutilitara care a luat foc pe A1 se aflau trei persoane. Din fericire, acestea au reuşit să iasă la timp din autovehicul. Potrivit primelor informaţii, motorul autoutilitarei s-ar fi oprit în mers, scrie Antena3. 

Cel mai probabil, cauza incendiului este scurgerea lichidelor combustibile pe elementele încinse ale mașinii (sistemul de evacuare).

Citeşte şi Incendiu în staţia de autobuz. O maşină a luat foc în centrul oraşului

Accident extrem de grav. Un microbuz şi două maşini s-au ciocnit şi au luat foc

Un grav accident de circulație a avut loc marți după-amiază, pe DN79, în judeţul Bihor. Două maşini şi un microbuz au luat foc după ce s-au ciocnit, patru persoane fiind rănite și transportate la spital.

„Pompierii militari bihoreni intervin la un accident auto pe DN79, în localitatea Gepiu, în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. Ocupanţii autovehiculelor, trei bărbaţi şi o femeie, s-au autoevacuat. În urma accidentului, cele trei autovehicule au fost cuprinse de flăcări”, a anunţat ISU.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat în mai puţin de 10 minute.

„Cele patru persoane implicate în accident se află în cod verde medical (adică nu sunt foarte grav răniţi, leziunile nu le pun viaţa în pericol – n.r.), potrivit primelor evaluări la faţa locului”, mai arată ISU.