Incendiu în staţia de autobuz. O maşină a luat foc în centrul oraşului

O mașină luat foc, luni dimineaţă, într-o stație stația de autobuz din Cluj-Napoca. Din păcate, autoturismul a ars în totalitate, fără ca cineva să apuce să intervină.

23 mai 2022, 11:31
Incendiu în staţia de autobuz. O maşină a luat foc în centrul oraşului

Incendiu în staţia de autobuz. Un autoturism a fost cuprins de flăcări, luni dimineaţă, într-o staţie de autobuz din centrul oraşului Cluj-Napoca.

Incendiu în staţia de autobuz. Pompierii au intervenit de urgenţă

Citeşte şi Fost antrenor de handbal, strivit de un TIR răsturnat. Accident grav în Maramureş

Potrivit primelor informaţii, incendiul s-a produs în Piaţa Mihai Viteazu. Din fericire, nu au fost rănite persoane, însă maşina a fost distrusă în totalitate.

„Evenimentul este în desfășurare, se intervine la fața locului cu un echipaj”, a precizat pentru Ziua de Cluj, Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea flăcărilor. Nu se ştie încă din ce motiv a luat foc autoturismul.

Adolescent de 17 ani, lovit de tramvai în Bucureşti

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un tramvai din Capitală. Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în zona Bulevardul Timişoara.

În urma impactului, tânărul de 17 ani a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital. Din cauza accidentului, circulaţia tramvaielor în zonă a fost blocată.

Societatea de Transport București a pus la dispoziția călătorilor două linii de navetă care să suplimenteze necesitatea de transport public în zonă

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi Imagini revoltătoare! Un vatman, surprins în timp ce stătea pe Tik Tok în trafic. Viețile tututor călătorilor, puse în pericol