Incendiu Prosper. Liviu Puştiu şi Vali Vijelie: „Azi nu mai eram în viaţă. Dumnezeu ne-a salvat”

Incendiu Prosper. Liviu Puștiu și Vali Vijelie ar fi trebuit să se afle, în cursul acestei zile, într-unul din studio-urile din centrul comercial care a fost mistuit de flăcări. În cadrul unei emisiuni, artistul a declarat că au avut mare noroc că nu erau acolo.

22 mart. 2022, 23:40
Incendiu Prosper. Liviu Puştiu şi Vali Vijelie: „Azi nu mai eram în viaţă. Dumnezeu ne-a salvat”
Liviu Puştiu şi Vali Vijelie: "Azi nu mai eram în viaţă. Dumnezeu ne-a salvat"

Incendiu Prosper. În cursul acestei după-amiezi, centrul comercial Prosper din sectorul 5 al Capitalei a fost mistuit de un incendiu violent. La fața locului au fost intervenit 27 de autospeciale de stingere, opt ambulanțe, dar și două unități de descarcerare și șase autoscări. Potrivit informațiilor, incendiul ar fi pornit de la cel de-al patrulea etaj al centrului comercial. Incendiul s-a extins cu repeziciune, fiind afectați în jur de 1200 de metri pătrați.

Printre persoanele evacuate din centrul comercial s-au aflat și Ionuț și Florin Cercel, dar și Marius Spider. Se aflau la cel de-al patrulea etaj al clădirii, în studio-uri, la înregistrări.

Citeşte şi: Cum explică manelistul Vali Vijelie tariful uriaș pe care îl cere pentru cântări! „Cu banii de Logan nu poți să cumperi Mercedes”

Incendiu Prosper. Liviu Puştiu şi Vali Vijelie, salvaţi de la tragedie

Liviu Puștiu a declarat faptul că și el ar fi trebuit să se afle, alături de Vali Vijelie, la studio. Însă, a pierdut avionul, în urmă cu o zi, astfel nu a putut ajunge în țară, la înregistrări. „Cred că Dumnezeu mi-a salvat viata. Azi trebuia să fiu în studio, să înregistrez alături de Vali Vijelie. Aveam cel mai tare studio din România, am investit peste 100.000 de euro. Eu, ieri, trebuia să vin în România, dar am pierdut avionul. Cred că azi nu mai eram. Noi când intrăm în studio, ne punem căștile pe urechi și nu mai auzim nimic. Vali m-a sunat primul și mi-a zis: a luat foc acolo”, a spus Liviu Puștiu.

Sunt foarte multe studio-uri la etajul 4. Sunt foarte multe mașini de pompieri, traficul este blocat. Nu am o sursă oficială, dar am înțeles că ar fi pornit de la un scurtcircuit, ceva ce ar fi avut loc la etajul 4, unde sunt studio-urile, pentru că vorbim de foarte multă aparatură. Sunt vreo zece studio-uri la etajul 4. Acele studio-uri sunt închiriate, nu sunt oameni care să aibă probleme financiare”, a declarat şi Mădălina Miu.