Incendiu puternic în Alexandria: Un magazin de materiale de construcţii s-a făcut scrum VIDEO

Un incendiu de proporții a avut loc, joi dimineaţă, într-un magazin cu materiale de construcții din Alexandria, judeţul Teleorman. Din fericire nu s-a înregistrat nici o victimă. Flăcările s-au extins cu repeziciune din cauza vopselurilor și a celorlalte substanțe inflamabile din depozitul magazinului.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 13:14
Incendiu puternic în Alexandria: Un magazin de materiale de construcţii s-a făcut scrum VIDEO

Magazinul cu materiale de construcții de la ieşirea din Alexandria a luat foc în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, scrie adevarul.ro.

Flăcările s-au extins rapid din cauza cantității foarte mari de vopsele și alte substanțe inflamabile. Acestea au cuprins atât interiorul, cât și acoperișul.

Chiar şi după trei ore de la izbucnirea incendiului, pompierii încă se luptau cu flăcările. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acţionat cu şase autospeciale.

Magazinul aparţinea omului de afaceri Nae Tatu, cel care, la începutul acestei luni, s-a aflat în vizorul procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, fiind acuzat de legături transfrontaliere.