Incendiu puternic în apropiere de Bucureşti. Este pericol de explozie UPDATE

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la Fabrica de Orez din Bragadiru, în apropiere de Şoseau de Centură. Două hale au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au intervenit de urgenţă cu 20 de autospeciale de stingere. 

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 15:37

UPDATE: A fost transmis un mesaj de avertizare a populaţiei prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru”, anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Autorităţile cer populaţiei să evite zona şi să permită accesul echipajelor de intervenţie.

Pompierii acţionează preponderent din exterior şi de la inaltime, întrucât există risc de prăbuşire a halelor.

De asemenea, efectivele au fost suplimentate, intervenţia fiind condusă de şeful ISU BIF.

Focul se manifestă pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi şi există pericol de extindere. În interior sunt recipiente uşor inflamabile şi explozibile

ISU Bucureşti-Ilfov intervine, joi, cu 20 de autospeciale de stingere, la un incendiu de proporii care a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură.

„Suprafata afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilităţi de propagare. Este o ardere puternică, cu degajare de fum. Obiectul de activitate activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului. În depozit se găsesc recipiente uşor inflamabile şi explozibile”, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Din primele informaţii nu sunt persoane rănite.

Citeşte şi Incendiu la restaurantul Ambasad’or. Mai multe autospeciale cu spumă încearcă să stingă flăcările


loading...