Incendiu puternic în Băile Herculane. Un hotel a fost cuprins de flăcări, turiştii au fost evacuaţi de urgenţă

Un incendiu puternic a izbucnit într-un hotel din Băile Herculane. Pompierii au fost intervenit de urgenţă, iar turiştii cazaţi în unitatea turistică cuprinsă de flăcări au fost evacuaţi.

RomaniaTV.net
24 oct. 2019, 14:02
Incendiu puternic în Băile Herculane. Un hotel a fost cuprins de flăcări, turiştii au fost evacuaţi de urgenţă

Focul a pornit în zona sălii de conferinţe a Hotelului Ferdinand, acesta manifestându-se pe o suprafaţă mică.

„Au fost evacuate 30 persoane, care nu au necesitat îngrijiri medicale, neexistând victime”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15.30.

„În jurul orelor 15.27, prin apel 112, s-a anunţat un incendiu la un imobil tip hotel, parter+2 etaje+ mansardă, în Băile Herculane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 4 subofiţeri, care acţionează pentru stingerea incendiului”, mai transmite ISU.

La locul incendiului, sunt pregătite să intervină şi alte utilaje: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu 4 subofiţeri, o autospecială macara cu 2 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Caransebeş şi un echipaj SMURD.

Pompierii militari acţionează pentru lichidarea totală a incendiului, urmând ca la finalizarea operaţiunii să stabilească exact de la ce a pornit focul.