Incendiu puternic în Braşov, o bătrână a murit arsă în propria casă

Incendiu devastator la un bloc de apartamente din Brașov. O femeie de 86 de ani a ars de vie în propria casă, sub ochii îngroziți ai fiicei sale. Aceasta nu a mai apucat decât să iasă pe scară să strige după ajutor. Din păcate, a fost prea târziu.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 21:03
Incendiu puternic în Braşov, o bătrână a murit arsă în propria casă

O femeie în vârstă de 86 de ani a decedat, din nefericire, în incendiul care a cuprins un apartament de pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov. Vecinii au sărit în ajutor să o scoată pe femeie din casă, dar nu a mai fost posibil. În locuința cuprinsă de flăcări nu se mai putea intra din cauza focului. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor. La fața locului s-au deplasat două echipaje cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

„În apartament se aflau două persoane în momentul izbucnirii incendiului. La fața locului s-au deplasat două echipaje cu apă și spumă și două echipaje SMURD. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta cu flăcări mari, arderea fiind generalizată. S-a intervenit pentru stingerea incendiului și s-au format echipe de căutare și salvare a persoanelor surprinse de incendiu. Cea de a doua persoană (n.r. tot o femeie) era intoxicată cu fum și i s-a acordat asistența medicală necesară de către personalul medical.