INCENDIU la fosta fabrică Faur din Bucureşti. Angajaţii au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, joi, la parterul unei clădiri a fostei fabrici Faur din Capitală, unde funcţionează un depozit de echipamente electronice. Incendiul a fost stins după aproximativ o oră.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 10:58
INCENDIU la fosta fabrică Faur din Bucureşti. Angajaţii au fost evacuaţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, aproximativ 20 de persoane au fost evacuate.

Cele patru persoane care se aflau în imobil, dar pe terasa clădirii şi inafara pericolului, au fost evacuate cu ajutorul unei scări, niciuna dintre ele nefiind rănită.

Un echipaj va rămâne la faţa locului pentru supraveghere şi pentru stabilirea cauzelor au dus la izbucnirea incendiului.

Pompierii au reuşit să izoleze incendiul, în scurt timp de la izbucnire. La faţa locului fiind aduse patru autospeciale cu apă şi spumă şi autoscări. Totodată, la locul incendiului a ajuns şi o ambulanţă, însă nu a fost necesară intervenţia echipajului medical.

Daniel Vasile a precizat că incendiul a izbucnit la parterul clădirii, acolo unde funcţionează o hală de depozitare a echipamentelor electronice. În clădirea afectată de incendiu funcţionează de asemenea şi o tipografie, care are şi un depozit de hârtie.