INCENDIU PUTERNIC în Buzău. O fetiţă de patru ani a murit carbonizată

Un incendiu puternic izbucnit la o casă din localitatea buzoiană Glodeanu Sărat a provocat o tragedie fără margini. O fetiţă de patru ani a murit carbonizată, frăţiorul ei cu un an mai mic a avut arsuri pe corp, iar un alt copil în vârstă de 7 ani a ajuns la spital dup ce a reuşit să se salveze, dar a avut un atac de panică. Copiii erau singuri în casă, mama la muncă, iar tatăl la închisoare.

08 iun. 2015, 09:42
INCENDIU PUTERNIC în Buzău. O fetiţă de patru ani a murit carbonizată

Casa a fost cuprinsă de flăcări, luni dimineața, focul provocând o adevărată tragedie. Potrivit ISU Ialomița, incendiul a fost anunțat în jurul orei 10.00. Două autospeciale au fost trimise la intervenție, împreună cu un echipaj SMURD. La fața locului, pompierii au constatat că incendiul cuprinsese toată locuința, scrie stiridebuzau.ro.

Când au putut intra printre rămășițele arse, echipele de salvare au găsit într-una dintre încăperi cadavrul unui copil. A fost identificat repede ca aparținând fetiței de patru ani a proprietarilor. Un frate de-al ei, de trei ani, a suferit arsuri pe corp, fiind transportat cu un elicopter la un spital din București. De asemenea, un alt frate, de șapte ani, a intrat în stare de șoc, fiind preluat de echipajul SMURD pentru primul ajutor.

„La faţa locului s-au deplasat un ofiţer şi un subofiţer de la secţia Urziceni şi un echipaj de prim ajutor SMURD. În momentul sosirii acestora, incendiul se manifesta la toată suprafaţa clădirii, iar o fetiţă de 4 ani era decedată într-unul din dormitoare. Fratele acesteia în vârstă de 3 ani intoxicat cu monoxid de carbon a fost preluat de un cetăţean din zonă şi transportat înaintea sosirii echipajelor de intervenţie. Copilul a fost preluat apoi de un elicopter SMURD şi transportat la Bucureşti. Cel de-al treilea copil, un băiat de 7 ani, a suferit un atac de panică, i-au fost acordate primele îngrijiri medicale”, a declarat, la România TV, George Damian, ISU Ialomiţa.

Nu se cunosc deocamdată cauzele exacte ale produceriii tragediei. Vecinii au spus că mama copiilor se afla în sat la muncă în timp ce tatăl lor este la închisoare.

Citeşte şi TRAGEDIE în Hunedoara. Trei copilaşi au murit într-un incendiu puternic