Incendiu puternic în Capitală! A luat foc un bloc de locuinţe | VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seară, în Capitală, la un imobil cu trei etaje. La faţa locului au fost trimise unsprezece autospeciale de stingere.

07 feb. 2021, 21:11
Incendiu puternic în Capitală! A luat foc un bloc de locuinţe | VIDEO
Incendiu puternic în Capitală

Incendiu puternic în Capitală

. Din primele informații nu sunt victime omenești. Există, însă, informaţii că imobilele din zonă, inclusiv cel afectat de foc, ar fi locuite de persoane nevoiaşe, fără forme legale.

Potrivit datelor comunicate de ISU Bucureşti-Ilfov, intervenţia avea loc la o clădire formată din parter, trei etaje şi pod, de pe Strada Cameliei, Sectorul 1.

Vezi şi: Incendiu puternic la Universitatea din Oradea VIDEO

Incendiu puternic în Capitală

Focul a cuprins o suprafaţă de circa 100 de metri, se manifestă cu flacără violentă şi degajări mari de fum la nivelul podului.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu la un imobil P+3+pod, in strada Cameliei. Incendiul se manifesta pe aprox 100 mp, cu Flacăra violenta și degajari de fum la nivelul podului.

Acționăm cu 11 autospeciale de stingere, doua autoscări, detasamentul special de salvatori, SMURD și descarcerare„, au declarat autoritățile.

Incendiu a avut loc şi la Universitatea din Oradea

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la o clădire aflată în modernizare a Universităţii din Oradea. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

La ora 12.30 am fost sesizați cu privire la producerea incendiului într-o clădire a Universității. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe holul etajului 2 al clădirii, aflate în renovare, acesta și etajul 3 fiind inundate cu fum”, a declarat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, potrivit ebihoreanul.ro.

Incendiul a fost stins în maxim 15 minute.

Au ars elemente de mobilier amplasate în holul clădirii, 6 bănci și 4 scaune. Nu s-au înregistrat victime, nicio persoană nu a fost rănită. După stingerea incendiului pompierii militari au evacuat fumul de pe cele două etaje cu ventilatoarele din dotare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

La fața locului au acționat echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu 3 autospeciale cu apă și spumă, autospeciala de lucru la înălțime și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 2 Oradea.