Incendiu puternic în Capitală: Focul a izbucnit la un depozit de lemne

Un incendiu puternic s-a produs duminică în Capitală, pe Şoseaua Giurgiului, unde lemnele dintr-un depozit s-au aprins din cauze încă necunoscute.

RomaniaTV.net
23 iun. 2013, 16:09
Incendiu puternic în Capitală: Focul a izbucnit la un depozit de lemne

Incendiul a izbucnit duminică după-amiază în depozitul în care se afla o cantitate mare de lemne. La faţa locului au sosit mai multe maşini de pompieri ca să stingă focul. În ajutorul acestora, Primăria Sectorului 4 a trimis mai multe maşini şi utilaje pentru a susţine intervenţia pompierilor, potrivit România TV

Operaţiunile pompierilor sunt îngreunate şi de faptul că maşinile speciale ale acestora nu se pot deplasa în voie prin zonă, din cauza firelor de înaltă tensiune pe care riscă să le agaţe. De asemenea, lemnele sunt  foarte uscate şi există riscul extinderii focului dacă nu este stins cât mai repede.

Situaţia este sub control şi se estimează că în cel mult o oră focul va fi stins complet. Cauza izbucnirii incendiului este încă necunoscută şi se va deschide ulterior o anchetă pentru a o determina. Deocamdată, se pare că focul a izbucnit din cauze naturale, mai exact din  cauza căldurii, temperaturile de-afară fiind foarte ridicate, iar lemnele foarte uscate.