INCENDIU PUTERNIC în Capitală, la un depozit cu substanţe combustibile inflamabile

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, în Capitală la un depozit cu substanţe combustibile inflamabile, informează România TV. Din păcate, o persoană a fost rănită din cauza flăcărilor pe 50% din suprafaţa corpului, fiind nevoie de intervenţia medicilor.

12 iun. 2015, 11:17
INCENDIU PUTERNIC în Capitală, la un depozit cu substanţe combustibile inflamabile

Incendiul puternic a izbucnit vineri la un depozit din strada Drumul între Tarlale, în Capitală. Un bărbat a fost găsit de pompieri cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporală. Medicii sosiţi la faţa locului au intervenit de urgenţă, încercând să îl stabilizeze pe acesta. Bărbatul va fi transportat apoi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

„O hală de depozitare afectată de un incendiu, unde se aflau substanţe combustibile inflamabile, recipiente sub presiune. S-a lucrat de la o distanţă semnificativă faţă de depozit din cauza temperaturilor ridicate şi a fumului generat. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. Avem o persoană rănită, a încercat în primele momente să stingă incendiul, însă în mod cert a fost depăşit de situaţie. Prezintă arsuri şi cel mai probabil va fi transportat la Spitalul Floreasca. O parte din autospeciale au intervenit pentru stingere, o parte pentru protejarea vecinătăţilor. Acest fum nu este periculos, nu este toxic”, a declarat, la România TV, Daniel Vasile, ISU Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu maşini de stingere cu apă şi spumă, echipaje de la Poliţia Capitalei, ambulanţe şi Distrigaz.

Citeşte şi PANICĂ ÎN GARĂ. Un tren a fost cuprins de flăcări. 80 de pasageri, evacuaţi de urgenţă VIDEO