INCENDIU PUTERNIC în Capitală. Pompierii au intervenit de urgenţă

Un incendiu puternic s-a produs, marţi seara, la apartamentul unui bloc din Bucureşti. La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii cu mai multe echipaje.

04 apr. 2017, 20:52
INCENDIU PUTERNIC în Capitală. Pompierii au intervenit de urgenţă

UPDATE: Un incendiu a izbucnit, marţi seară, într-un bloc de locuinte de pe Strada Grigore Moisil din Sectorul 2 al Capitalei, opt persoane, între care doi copii, fiind transportate la spital, iar alte 42 evaluate medical, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Incendiul a fost stins la ora transmiterii acestei ştiri.

Incendiul a izbucnit la etajul trei, la apartamentul unui bloc de pe strada Grigore Moisil, cartierul Lacul Tei, din Capitală. La faţa locului au fost trimise patru autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov şi trei ambulanţe.

Potrivit primelor informaţii, două persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor, una prezentând arsuri, cealaltă fiind intoxicată cu fum. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă „Floreasca”.

Locatarii au fost evacuaţi. Circulaţia în zonă a fost restricţionată pentru a se asigura intervenţia echipelor de pompieri.

Citeşte şi Incendiu puternic la o locuinţă din Dej. Casa a fost făcută scrum de flăcările violente