Incendiu puternic în Capitală în zona Pieţii Moghioroş. O magazie şi un restaurant au ars aproape în totalitate

Un incediu puternic a avut loc, vineri seară, în sectorul 6 în zona Pieţii Moghioroş. Potrivit România TV, o magazie de fructe şi legume ar fi ars în totalitate, iar un restaurant din imediata apropiere ar fi fost şi el afectat. 

11 mart. 2016, 19:34
Incendiu puternic în Capitală în zona Pieţii Moghioroş. O magazie şi un restaurant au ars aproape în totalitate

Pompierii au intervenit cu 6 echipaje si cu masini de apa si spuma si au reusit sa stinga focul. Incendiul ar fi cuprins o magazie de fructe si legume si restaurantul din apropierea acesteia, care a ars aproape in totalitate. Focul ar fi pornit de la niste oameni care ar fi aruncat chistoace pe magazie.

„Ma aflam in zona, am fost surprins sa vad ca asa dintr-o data s-a aprins aceasta piata, care e un focar de infectie”, a declarat un martor la incendiu.

Potrivit România TV, proprietarii acestor depozite sunt nemultumiti si nu stiu din ce cauza s-a pornit focul. Deocamadata, politistii incearca sa descopere cauza incendiului.

„Cauza nu se stie, este o magazie care apartine pietii, poate de la niste aurolaci care au aruncat ceva pe magazie, domnul Florescu a aparut aici din senin, este candidat la sectorul 6, oamenii se tin dupa el, e ceva ciudat, domnul Florescu era aici singur cu 4 5 inşi după el, eu spun ce spune lumea: cum ai ajuns tu primul, cum ai stiut de incendiu, au venit oamenii din sector si tipa la el: ce cauti tu aici, ai venit sa ceri voturi?”, a declarat administratorul Pieţii Moghioroş pentru România TV.

„Sunt locuitor al sectorului 6, si in fiecare zi sunt in teritoriu in sectorul 6, s a intamplat ca azi sa fiu in zona Pietii Moghioros, am vazut incediu si am fost primul la fata locului”, a declarat Stefan Florescu, candidat la Primaria Sectorului 6.