Incendiu puternic în Mamaia Nord. A ars o clădire aflată în construcţie dintr-o zonă rezidenţială. VIDEO

Un bloc în construcţie din staţiunea Mamaia Nord, aflat în zona Hanul Piraților – Arena Regia, a luat foc. Din primele informaţii, cauza incendiului ar fi fost nişte scântei care au contribuit la aprinderea polistirenului din apropiere.

26 mart. 2021, 23:44
Incendiu puternic în Mamaia Nord. A ars o clădire aflată în construcţie dintr-o zonă rezidenţială. VIDEO

Incendiu în Mamaia Nord. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de stingere ale ISU Dobrogea, ambulanțe și autoscara. Potrivit unor persoane din zonă, incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite de la aparatul de sudură. Mai exact, mai mulți muncitori au sudat în apropierea baxurilor de polistiren destinat izolării termice a construcției, informează focuspress.ro

Incendiu în Mamaia Nord la un bloc aflat în contrucţie. Nu sunt victime

Sosiți la fața locului, pompierii au constatat că incendiul avea loc la subsolul imobilului, acolo unde au ars aproximativ pe 40 de metri pătrați de mase plastice și polistiren. Incendiul a fost lichidat în 15 minute, evitând-se astfel pericolul de propagare la întregul imobil. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a rămas în curs de cercetare.

Citeste si Incendiu la spital Covid: zece persoane au murit VIDEO

Potrivit unor surse, blocul respectiv aparține fraților Vasea din Constanța.

Citeste si Accident grav pe Calea Victoriei. Cântăreaţa Lorena, primele declaraţii: „Ne-am făcut cruce”

Primarul din Constanţa: Turismul în Mamaia s-a manelizat

Recent, primarul din Mamaia, una dintre cele mai apreciate staţiuni de pe litoralul Mării Negre, a făcut o afirmaţie controversată. El este de părere că turismul din Mamaia „s-a manelizat” ;i c[ ar trebui ca acesta sa fie civilizat.

Există un comandament Litoral 2021, cu un regulament în care am implicat toate instituţiile din oraş pentru că vrem ca într-adevăr turismul în Mamaia… Eu cred că încă mai avem turism, sunt unii sceptici care spun că nu mai avem turism, că Mamaia nu mai este staţiune, eu cred că încă mai avem turism. Turismul pe timp de vară să se desfăşoare civilizat, turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat şi într-adevăr acolo trebuie să opereze cei care au hoteluri, restaurante, dar în condiţii civilizate şi cu respectarea legii”, a declarat Vergil Chiţac, primarul staţiunii.