Accident grav pe Calea Victoriei. Cântăreaţa Lorena, primele declaraţii: „Ne-am făcut cruce”

Un accident grav a avut loc pe Calea Victoriei, una din cele mai importante artere situată în centrul Bucureștiului. Potrivit primelor informaţii, două maşini au fost implicate, iar impactul a fost extrem de puternic, încât unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

26 mart. 2021, 22:13
Accident grav pe Calea Victoriei. Cântăreaţa Lorena, primele declaraţii: „Ne-am făcut cruce”
Accident grav pe Calea Victoriei

Accident

grav pe Calea Victoriei. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, însă nicio persoană nu a solicitat transport la spital pentru îngrijiri medicale. (Vezi VIDEO mai jos)

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând că niciunul dintre șoferi nu au cosumat băuturi alcoolice.

Traficul rutier este restricționat la acest moment pe o bandă de circulație.

Citeşte şi: Accident cumplit la Raliul Braşovului. O maşină s-a lovit violent de un cap de pod

Accident grav pe Calea Victoriei

Cântăreaţa Lorena se afla în zonă şi ne-a oferit declaraţii de la faţa locului. „Chiar acum eram cu colegul meu, ne întoarcem de la o televiziune si a fost un blocaj foarte mare pe Calea Victoriei.

La un moment dat, am văzut vreo zece masini de poliţie, mare aglomeraţie, ne gândeam că e ceva legat de pandemie, dar ne-am deplasat puţin câte puţin şi când am ajuns în faţa postului, am văzut o mare tragedie, un accident teribil, o maşină răsturnată.

Am filmat puțin, mi-a fost frică. Mă întrebam ce e cu poliţia, până ce am văzut maşina cu roţile în sus, s-a rostogolit vreo 15 metri şi a rămas cu roţile în sus. 

E foarte bine că nu sunt victime, Doamne ajută să nu fie niciun rănit, sănătate multă şi sper să fie totul bine.

Ne-au sărt inimile din piept şi nu știam ce se întâmplă, ne gândeam, aveam pregătite declaraţiile, ne gândeam că poliţia este plantată acolo pentru a face filtre și nu știam. Când am văzut că este vorba de un accident, ne-am făcut cruce. Pană la urmă, am aflat de la voi ca nu există nicio victimă si ne bucurăm tare mult, o tablă, o masina se îndreapta dar viața omului este foarte importantă„, ne-a declarat cântăreaţa Lorena.

https://www.youtube.com/watch?v=tqZsa66ydug