INCENDIU PUTERNIC în Maramureş. O fabrică de cherestea a ars ca o torţă VIDEO

Incendiu violent în Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. O fabrică de cherestea a ars, marţi noapte, ca o torţă. Pompierii au intervenit la faţa locului cu şase autospeciale, dar chiar şi aşa, le-a luat mai bine de patru ore să stingă focul. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit.

26 feb. 2014, 06:11
INCENDIU PUTERNIC în Maramureş. O fabrică de cherestea a ars ca o torţă VIDEO

Focul a izbucnit în momentul în care în fabrica de cherestea se făcea schimbul de ture. În interiorul clădirii se aflau muncitori, dar niciunul dintre ei nu a fost rănit, potrivit România TV.

În fabrică erau aproximativ 110 oameni. Nu a fost rănită nicio persoană„, a declarat unul dintre martori la incendiu.

Pompierii au venit cu şase autospeciale. S-au luptat ore în şir să stingă flăcările. „Ne-am deplasat cu toate forţele şi mijloacele pe care le avem la dispoziţie. Am solicitat încă două autospeciale. În total au fost şase autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi nouă motopompe„, a declarat șeful Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Moldovan.

Incendiul a distrus o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. Potrivit proprietarului, valoarea pagubei se ridică la aproximativ 500.000 de euro, prejudiciu care poate fi recuperat, pentru că fabrica era asigurată.

În urma incendiului, 500 de muncitori au rămas însă fără un loc de muncă.

CITEŞTE ŞI: INCENDIU PUTERNIC la o hală de producţie a brichetelor din lemn din Harghita