Incendiu puternic în Rusia, aerul a devenit irespirabil. Imagini apocaliptice VIDEO

Un incendiu uriaș a izbucnit vineri în orașul rusesc Vladikavkaz, capitala Oseției de Nord, fumul fiind vizibil de la mare distanţă şi fiind afectată o suprafaţă de peste 4.000 de metri pătraţi.

06 mai 2022, 16:02
Incendiu puternic în Rusia, aerul a devenit irespirabil. Imagini apocaliptice VIDEO

Acest incendiu a izbucnit la piața Vikalina din oraș, cel puțin trei depozite de îmbrăcăminte arzând necontrolat, potrivit autorităților locale responsabile cu gestionarea situațiilor de urgență.

Potrivit martorilor oculari, deasupra pieței au apărut nori de fum negru în jurul orei 10, aceștia putând fi văzuți acum de oriunde din oraș. În stingerea incendiului au fost implicate peste 50 de persoane și 17 echipamente de stingere.

Citeşte şi Incendiu de proporţii într-o zonă protejată din Delta Dunării. Focul s-a extins până în apropierea localităţii Crişan

Autoritățile locale citate de agenția Interfax afirmă că incendiul a cuprins o suprafață de 4.500 de metri pătrați dar că flăcările au fost stinse complet la ora 14:20. „Două persoane au fost rănite în incendiu, ei primesc acum îngrijiri medicale”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Regional al Sănătății din Rusia.

Utilizatorii rețelelor de socializare au distribuit numeroase înregistrări video cu incendiul.

Citeşte şi Tragedie fără margini la Cluj, patru copii şi doi adulţi au murit într-un incendiu. Un băiat de 14 ani, singurul care a fost scos viu din flăcări