Incendiu puternic în Suceava. O biserică arde din temelii

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, în judeţul Suceava. O biserică a fost cuprinsă de flăcări. Zece autospeciale de stingere au fost trimise la faţa locului.

13 ian. 2021, 19:51
Incendiu puternic în Suceava. O biserică arde din temelii
Incendiu puternic în Suceava. O biserică arde din temelii

Incendiu puternic în Suceava. O biserică din localitatea Brodina de Sus a fost cuprinsă de flăcări, miercuri seară. La faţa locului au fost trimise zece autospeciale de stingere.

Incendiu puternic în Suceava. Pompierii intervin

Potrivit ISU Suceava, biserica din Brodina de Sus arde generalizat.

„Intervenim la incendiu la biserică şi clopotniţă. Este ardere generalizată. Intervin pompierii militari de la mai multe subunităţi şi SVSU-urile din zonă. În total, la faţa locului, vor ajunge 10 autospeciale”, anunţă ISU Suceava.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul.

Posted by Ilie Loba on Wednesday, January 13, 2021

Incendiu puternic într-un apartament din Capitală. Nouă persoane au fost evacuate

Incendiu puternic într-un apartament din Capitală, flăcările au izbucnit într-un apartament situat la etajul 1. Incendiul a avut loc în Sectorul 6, pe Aleea Poartă Albă, acesta s-a manifestat cu flacără puternică și degajare mare de fum pe casa scării. Potrivit ISU București, incendiul a fost stins.

”Arde cu flacără puternică și degajare mare de fum pe casa scării”. Este mesajul transmis de pompierii în timpul incendiului.

Nicio victimă nu a fost găsită de pompieri în apartamentul care a luat foc. Din flăcările uriaşe, pompierii au reuşit să salveze şi doi iepuri. Suprafaţa afectată este de 70 mp, iar nouă persoane au fost evacuate, fără a necesita îngrijiri medicale. Pompierii au acţionat cu trei autospeciale de stingere, autoscară, descarcerare, SMURD.

Incendiu puternic într-un apartament din Capitală. Flăcările au izbucnit după ce proprietarul și-a dat foc la apartament și nu este pentru prima dată când orchestrează o asemenea scenă. Pompierii au mai intervenit de două ori la adresa respectivă, când bărbatul amenința că își dă foc la apartament. Proprietarul apartamentului a ieșit singur din bloc.