Incendiu puternic în Suceava. Un depozit de furaje s-a făcut scrum VIDEO

Incendiu de proporţii, marţi noapte, la un depozit de furaje din judeţul Suceava. Aproape 1.000 de metri pătraţi din suprafaţa halei s-au făcut scrum după ce flăcări înalte de 10 metri au cuprins toată construcţia. Opt echipaje de pompieri s-au străduit ore bune să stingă focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 06:15
Incendiu puternic în Suceava. Un depozit de furaje s-a făcut scrum VIDEO

Focul a izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Calafindeşti. Incendiul a fost atât de puternic, încât flăcările înalte de 10 metri s-au văzut în tot satul. Speriaţi că focul s-ar putea extinde, toţi localnicii au venit să dea o mână de ajutor.

Pagubele proprietarului sunt însemnate, toată muncă de peste vară s-a făcut scrum. Norocul lui a fost că animalele erau ţinute în altă parte, iar în momentul incendiului, în depozit se afla doar un cal, care a reuşit să scape.

Pompierii sosiţi la faţa locului au ceut ajutorul colegilor din tot judeţul pentru a putea stinge flăcările. Munca lor a fost îngreunată şi de vântul care bătea cu putere. „Au fost mobilizate opt echipaje care au intervenit şi au reuşit după aproximativ două ore să ţină situaţia sub control. Am întâmpinat greutăţi vis-a-vis de cantitatea deosebită de furaje existente în hală şi anume undeva în jur de 20-25 de tone de ştiuleţi”, a declarat Sorin Popovici, de la ISU Rădăuţi.

Potrivit primelor date, focul ar fi pornit de la un scurt-circuit.