INCENDIU PUTERNIC în Timiş la un depozit de furaje VIDEO

Un incendiu de proporţii a cuprins depozitul de furaje al unei ferme de la intrarea în localitatea timişeană Igris. Pompierii s-au luptat mai bine de 20 de ore cu flăcările uriaşe. Peste 120 de tone de furaje au fost făcute scrum în incendiul aprins din cauza caniculei.

10 iul. 2015, 07:53
INCENDIU PUTERNIC în Timiş la un depozit de furaje VIDEO

Joi seara, in jurul orei 20.00, flacarile au izbucnit la balotii stivuiti, iar proprietarii au chemat in ajutor pompierii de la Sannicolau Mare. Misiunea acestora a fost una extrem de dificila din pricina cantitatii uriase de furaje, dar si a vantului care le-a ingreunat interventia, scrie opiniatimisoarei.ro.

Pompierii au actionat toata noaptea cu mai multe autospeciale de stingere, iar incendiul a fost lichidat după mai bine de 20 de ore. Peste 120 de tone de furaje au fost făcute scrum în incendiul aprins din cauza caniculei.

Din primele cercetari, se pare ca la mijloc este vorba de o autoaprindere, sustin reprezentantii ISU Timis, insa ancheta va stabili cu exactitate cauzele incendiului care a mistuit peste 120 de tone de furaje la Igris. Pagubele sunt foarte mari.

Citeşte şi Incendiu suspect într-o gospodărie din Buzău VIDEO