Incendiu puternic în Timişoara. O hală de la marginea oraşului a fost cuprinsă de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la o hală a unei fabrici aflată la marginea oraşului Timişoara, în zona Parcului Tehnologic. Pompierii intervin cu şapte autospeciale pentru a stinge focul care a cuprins peste 350 de metri pătraţi. În interiorul halei sunt mai multe butelii cu oxigen.

RomaniaTV.net
24 nov. 2018, 17:09
Incendiu puternic în Timişoara. O hală de la marginea oraşului a fost cuprinsă de flăcări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, un incendiu puternic a izbucnit la o hală în care se confecţionează produse din fier forjat, aflată în zona Parcului Tehnologic şi Industrial de la ieşire din Timişoara spre vama Cenad.

„ISU Timiş intervine pentru lichidarea unui incendiu la o hală de birouri şi producţie din municipiul Timişoara, Calea Torontalului, DN 6. În acest moment, incendiul se manifestă cu ardere generalizată pe o suprafaţa de aproximativ 350 mp. Se intervine cu 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoplatforme de lucru la înălţime, o autospecială de descarcerare grea, 4 ofiţeri şi 30 de subofiţeri”, transmite ISU Timiş.

Pompierii de la locul incendiului spun că în interiorul halei se află şi mai multe tuburi cu oxigen.

De asemenea, patru persoane se aflau în interior, la momentul izbucnirii incendiului, însă acestea s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

După stingerea focului, pompierii vor cerceta şi cauza producerii acestui incendiu.