Incendiu puternic în Tulcea. Un service auto a fost făcut scrum

Incendiu de proporţii în Tulcea! O hală în care se afla un service auto a fost cuprinsă de flăcări. Întreaga construcţie dar şi o maşină care se afla în interior s-au făcut scrum. Se pare că focul a pornit din atelierul de vopsitorie şi s-a propagat rapid şi la depozitul de vopsele şi birouri.

RomaniaTV.net
11 iul. 2013, 06:00
Incendiu puternic în Tulcea. Un service auto a fost făcut scrum

O hală în care se afla un service auto a fost cuprinsă de flăcări, la Tulcea. Muncitorii de la service au încercat să stingă flăcările singuri, dar când au văzut că incendiul ia amploare au cerut ajutor la 112. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi s-au luptat mai bine de două ore pentru a stinge incendiul.

Incediul se manifesta violent, având în vedere că în incinta atelierului se afla şi vopseluri şi materiale inflamabile. Structura fiind metalică am fost nevoiţi să acţionăm mai mult de pe exteriorul clădirii, existând pericolul ca aceasta să fie afectată de incendiu şi să colapseze”, a declarat maior Gugoasa Cristea, ISU Tulcea.

Hala era prevazută la parter cu o vopsitorie auto, iar la etaj cu birouri şi depozit de vopsele. În urma incendiului, o maşină dar şi vopselurile s-au făcut scrum. Nimeni nu a fost rănit.

„Nu sunt victime, nici victime colaterale. Pericolul a fost iminent pentru că în hală erau mulţi angajaţi, erau în timpul programului”, a declarat Dr.Valcu Dumitru, Ambulanţa Tulcea.

Din cauza incendiului, traficul în zonă a fost blocat timp de câteva ore.