Incendiu puternic într-un bloc din Hunedoara. Cinci persoane, printre care şi doi copii, au ajuns la spital

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, într-un bloc din Hunedoare. Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost duse de urgenţă la spital după ce s-au intoxicat cu fum.

01 iul. 2022, 19:54
Incendiu puternic într-un bloc din Hunedoara. Cinci persoane, printre care şi doi copii, au ajuns la spital
Incendiu puternic într-un bloc din Hunedoara

Incendiu puternic într-un bloc din Hunedoara. Un apartament de la etajul 1 al unui bloc din localitatea Gurabarza a fost cuprins, vineri, de flăcări.

Incendiu puternic într-un bloc din Hunedoara. Pompierii au intervenit de urgenţă

Citeşte şi Ne iau foc spitalele. Incendiu la Spitalul din Târgu Jiu, pacienții au fost evacuați

Pompierii din Brad, Deva şi Băiţa au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor. De asmenea, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD şi trei ambulanţe ale SAJ.

„Un incendiu a izbucnit astăzi într-un un apartament de la etajul 1 al unui bloc de locuinţe din localitatea Gurabarza. Pentru interventie au fost mobilizate imediat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Sectia de Pompieri Brad, iar ulterior forţele au fost suplimentate de pompierii Detaşamentului Deva, cu autoscara mecanică, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, alături de un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Băiţa.

De asemenea, la locul evenimentului au sosit în sprijin şi trei ambulanţe ale SAJ”, transmite ISU Hunedoara, potrivit News.ro.  

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, locatarii de la etajele superioare ale clădirii fiind surprinsi şi blocaţi în locuinţe din cauza fumului dens.

Pompierii militari au localizat incendiul şi au acţionat pentru lichidarea acestuia, iar şase persoane – trei adulţi şi trei copii – au fost evacuate şi au fost asistate medical de către echipajele de prim ajutor. Dintre acestea, trei adulţi şi doi copii au fost transportaţi ulterior la UPU Brad, cu intoxicaţii minore.

Încă nu se cunoaşte cauza producerii incendiului.

Citeşte şi Incendiu puternic la un motel din Bicaz. Pompierii intervin de urgenţă