Incendiu puternic la un motel din Bicaz. Pompierii intervin de urgenţă

Fostul motel Bicaz a fost cuprins de flăcări, miercuri dimineaţă. Pompierii au intrvenit de urgenţă pentru stingerea incendiului.

22 iun. 2022, 11:12

Incendiu puternic la un motel din Bicaz. Acoperişul clădirii din lemn a fost cuprins de flăcări, iar în scurt timp incediul s-a extins.

Incendiu la un motel din Bicaz. Intervenţie de urgenţă a pompierilor

Pompierii din Piatra Neamţ au intervenit cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime și o ambulanță SMURD, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din orașul Bicaz și comunele Bicaz-Chei Dămuc.

Citeşte şi Incendiu de proporţii în Buzău! Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de peste 1.000 mp. A fost emis mesaj Ro-Alert

„Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la fostul motel Bicaz din orașul Bicaz. Intervenția este în dinamică” – a transmis ISU Neamț, potrivit stirineamt.ro. 

Incendiul a pornit la acoperiș și în scurt timp a cuprins întreaga clădire. Din fericire în interior nu erau turiști, astfel că nimeni nu a fost în pericol. Pompierii au reușit să stingă flăcările înainte să se extindă și la alte clădiri.

Intervenția a fost una dificilă, având în vedere că s-a manifestat generalizat la nivelul acoperișului, podului, precum și la mansardă.

Clădirea este construită din lemn, fapt ce a îngreunat operaţiunile pompierilor. Amprenta la sol a construcției este de aproximativ 400 mp.

Citeşte şi Incendiu devastator în Iaşi. O fată de 14 ani, mama şi bunica ei au murit în casa cuprinsă de flăcări FOTO&VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=Zp20be2oagI