Incendiu puternic într-un bloc din Tulcea. Oamenii au fost evacuaţi de urgenţă

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, într-un bloc din Tulcea. Oamenii au fost evacuaţi de urgenţă. Focul a izbucnit într-o garsoniera de la etajul trei.

26 feb. 2021, 22:04
Incendiu puternic într-un bloc din Tulcea. Oamenii au fost evacuaţi de urgenţă
Incendiu puternic într-un bloc din Tulcea. Oamenii au fost evacuaţi de urgenţă

Incendiu puternic într-un bloc din Tulcea. O garsonieră de la etajul trei a fost cuprinsă de flăcări, vineri seară. 11 persoane s-au atuevacuat de urgenţă.

Incendiu puternic într-un bloc din Tulcea

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seara, la un incendiu anunţat prin 112, la un bloc din municipiul Tulcea.

Acolo s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea.

„Incendiul a izbucnit la o garsonieră de la etajul trei şi se manifesta cu flacără în balconul imobilului. Prin intervenţia promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în mai puţin de 15 minute, iar din fericire nu au fost înregistrate alte victime. Locatarul garsonierei şi alte 10 persoane s-au autoevacuat, iar pompierii au salvat un căţel din garsonieră”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

La locul intervenţiei au fost prezenţi şi poliţişti şi jandarmi.

Cel mai probabil incendiul a pornit din cauză că furtunul de la butelie era deteriorat, având crăpături.

Citeşte şi Lucian Bode despre incendiul de la Constanţa: „Scara era defectă de doi ani”

Zeci de persoane evacuate după un incendiu izbucnit la un magazin din Petroşani

Zece oameni au fost evacuaţi şi alţi 30 s-au autoevacuat, după ce un incendiu a izbucnit, vineri seara, la acoperişul unui magazin din Petroşani care vindea diverse mărfuri din China. Spaţiul comercial se află în apropierea unui bloc de locuinţe.

”Incendiu la acoperişul unui magazin din Petroşani, aflat la doar câţiva metri de un bloc de locuinţe. Alarma s-a dat în jurul orei 20, după un apel la 112 care anunţa un incendiu cu degajare de fum la un spaţiu comercial situat pe strada 1 Decembrie, din municipiul Petroşani. De urgenţă s-au deplasat la locul intervenţiei echipaje de stingere a incendiilor şi prim ajutor ale Detaşamentului de Pompieri Petroşani cu 4 autospeciale de mare capacitate, o maşină de stingere a S.V.S.U. Petrila, o autoscară precum şi cu 2 ambulanţe”, transmite ISU Hunedoara.

Citeşte şi Incendiu la Institutul Marius Nasta. Pacienţii transferaţi de la unitatea mobilă au între 52 şi 65 de ani. Patru sunt la ATI. Pompierul spitalului este în concediu de peste șase luni

Un bloc cu zece etaje din apropierea magazinului a fost evacuat de urgenţă.

”Pompierii au evacuat din blocul aflat în imediata apropiere a spaţiului comercial incendiat 10 persoane. Alţi 30 de locatari s-au autoevacuat. Acoperişul afectat de incendiu are aproximativ 150 mp”, a mai transmis ISU Hunedoara.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pompierii vor stabili care este cauza acestui incendiu.


loading...