Incendiu puternic la baza FCSB din Capitală. Un om a murit, iar alţi doi au fost răniţi

Un incendiu puternic s-a produs, în noaptea de marţi spre miercuri, la baza FCSB din Berceni. Un om a murit carbonizat, iar alţi doi au fost răniţi. La faţa locului au intervenit mai multe autospeciale.

31 mart. 2021, 08:56
Incendiu puternic la baza FCSB din Capitală. Un om a murit, iar alţi doi au fost răniţi
Incendiu puternic la baza FCSB din Capitală. Un om a murit, iar alţi doi au fost răniţi

Incendiu puternic la baza FCSB din Capitală. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Incendiu puternic la baza FCSB din Capitală. 50 de persoane evacuate

Citeşte şi Incendiu la spital Covid: zece persoane au murit VIDEO

Flăcările au cuprins etajul unu al unui complex de locuinţe din incinta bazei sportive, acolo unde au ars trei camere stil garsonieră. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-a constatat existenţa unui număr de trei victime. Până la sosirea echipajelor ISU, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate.

„Incendiul de la etajul unu, s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor, unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a declarat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incendiul.

Academia FCSB a fost construită în 2017. FCSB are la baza de la Berceni 5 terenuri de iarbă naturală și 3 terenuri artificiale, spații de cazare pentru jucători, săli de mese, săli de sport și săli de conferință

Citeşte şi Incendiu puternic în Mamaia Nord. A ars o clădire aflată în construcţie dintr-o zonă rezidenţială. VIDEO