INCENDIU puternic la Braşov. O cabană plină cu turişti a luat foc. 30 de oameni, EVACUAŢI VIDEO

Aproximativ 30 de turişti care îşi petreceau Revelionul într-o casă de vacanţă din localitatea braşoveană Lisa au fost evacuaţi, vineri dimineaţă, în jurul orei 6.00, după ce acoperişul şi etajul clădirii din lemn au luat foc, fără a se înregistra victime.

RomaniaTV.net
01 ian. 2016, 08:40
INCENDIU puternic la Braşov. O cabană plină cu turişti a luat foc. 30 de oameni, EVACUAŢI VIDEO

Acoperișul și mansarda unei case de vacanță din satul Breaza, comuna Lisa, localitate aflată la o distanță de 20 de km de municipiul Făgăraș, au fost cuprinse de flăcări vineri dimineața, în jurul orei șase, 30 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, care petreceau Revelionul, fiind evacuate.

„Incendiul a cuprins acoperișul și mansarda casei de vacanță, construite din lemn. Persoanele au fost evacuate, un singur tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost ușor intoxicat cu fum. El a fost transportat la Spitalul municipal din Făgăraș și se află în afara oricărui pericol.

Se pare că proprietarul casei de vacanță și-a invitat mai mulți prieteni pentru a petrece Revelionul. Deocamdată nu se cunoaște cauza producerii incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit oficialului ISU, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apă și spumă și o motopompă.