Incendiu puternic la fabrica de încălţăminte Clujana. Pompierii au intervenit de urgenţă

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, fabrica de încălţăminte Clujana. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea flăcărilor. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

17 feb. 2022, 12:33
Incendiu puternic la fabrica de încălţăminte Clujana. Pompierii au intervenit de urgenţă

Incendiu puternic la fabrica de încălţăminte Clujana. O hală în care erau depozitate mai multe materiale şi utilaje a fost cuprinsă, joi, de flăcări.

Incendiu puternic la fabrica de încălţăminte Clujana

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu două  autospeciale pentru stins incendii și o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi. Din fericire, nu au existat victime.

Citeşte şi Incendiu puternic aproape de Catedrală. Zeci de pompieri intervin să stingă flăcările VIDEO

Toate persoanele care se aflau în fabrică în momentul în care a izbucnit incendiul s-au auto-evacuat până mai sosirea popierilor.

Potrivit martorilor,flăcările au cuprins o hală din curtea interioară a fabricii de încălţăminte, unde sunt închiriate spațiile la diferite societăți comerciale, scrie foaiatransilvană.ro. 

Din fericire, pompierii au reuşit să stingă incendiul, înainte ca flăcările să se extindă.

Reamintim că miercuri, o altă fabrică din românia a fost cuprinsă de flăcări. Este vorba despre fabrica Taparo de la Târgu Lăpuş, una dintre cele mai mari fabrici româneşti din nordul ţării.

Acoperișul clădirii a ars pe o suprafață de 12.000 mp.

Pompierii ISU Maramureş au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, și una de intervenție la înălțime. În sprijin au fost chemați pompierii din județele Sălaj și Bistrița Năsăud și Cluj Napoca. Din fericire, nu au existat victime.

Citeşte şi Doi fraţi, răniţi într-un incendiu în Iaşi. Cei doi copii de 3 şi 4 ani sunt în stare gravă
.