Incendiu puternic la hotelul Triumf din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri se luptă cu flăcările

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la hotelul Triumf din Capitală, considerat clădire istorică. La fața locului s-au deplasat de urgență 14 echipaje de pompieri.

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 05:27

Flăcările au izbucnit la acoperiș, iar pompierii acționează cu 14 autospeciale. Zece persoane, personal administrativ, au fost evacuate din clădire.

Una dintre străzile din zonă este blocată. Nicio persoană nu a fost rănită.

„Au fost evacuate 10 persoane. Acționăm cu 14 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane rănite. Arderea se manifestă în pod. rderea s-a manifestat pe 100 mp, iar suprafața totală afectată este de 600 mp”, a transmis ISU.

Hotelul Triumf este inclus pe lista monumentelor istorice, fiind construit în perioada interbelică de către Petre Antonescu, arhitectul care a proiectat şi Arcul de Triumf. Clădirea a fost folosită ca bloc de locuinţe de către angajaţii Băncii Naţionale şi utilizată, după al doilea Război Mondial, de Partidul Comunist pentru cazarea oaspeţilor din străinătate.

Citește și: Incendiu dramatic în Sectorul 5 al Capitalei! Un tânăr de 23 de ani a murit carbonizat, mama lui a reuşit să se salveze