UPDATE Incendiu puternic la intrarea pe autostrada A1. Arde un depozit cu alimente VIDEO

Incendiu puternic lângă autostrada A1, la ieşite din Bucureşti. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere pentru că există pericol de extindere a focului. Din primele date, arde un depozit de alimente.

04 ian. 2023, 15:58

Incendiu puternic la intrarea pe autostrada A1, lângă Bucureşti. Pompierii ISU Bucureşti – Ilfov au anunţat că intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în Bulevardul Iuliu Maniu intersecție cu Şoseaua de centură.

UPDATE: Depozitul este compartimentat, iar pana in acest moment au ars produse si materiale din mase plastice, lemn, cauciuc. Suprafata totala afectata este de 800 mp. Nu mai sunt posibilitati de propagare.

Citeşte şi: Incendiu de proporţii în Iaşi, lângă Spitalul de Recuperare. Focul a izbucnit la o sală de fitness

 

Din primele informatii rezulta ca in interiorul clădirii sunt depozitate produse alimentare.

„Au fost alertate 8 autospeciale de stingere. In acest moment nu sunt victime, iar suprafata afectată este 250 mp, cu posibilitatea de extindere la întreg depozitul”, a transmis ISU.

Citeşte şi: Incendiu în Giuleşti. Ard mai multe vagoane ale unor trenuri

Ulterior, dispozitivul a fost suplimentat cu inca 4 autospeciale de stingere de mare capacitate. In imediata apropiere sunt depozitate substante usor inflamabile.