Incendiu la o hală din incinta unei fabrici de zahăr din Dolj

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o hală din incinta unei fabrici de zahăr din localitatea Podari, judeţul Dolj. La faţa locului au intervenit pompierii cu cinci autospeciale cu apă şi spumă.

RomaniaTV.net
10 nov. 2012, 08:31
Incendiu la o hală din incinta unei fabrici de zahăr din Dolj

Incendiul a izbucnit în jurul orei 9.30 şi a fost observat de muncitorii care lucrau în fabrica respectivă, potrivit Mediafax.

„Muncitorii lucrau la parter, iar la un moment dat au ieşit afară şi au văzut fum. M-au sunat, eu nu mă aflam atunci acolo, astfel că l-am sunat pe subalternul meu şi i-am spus să sune la 112. Iniţial, oamenii noştri au încercat să stingă focul cu extinctoarele, dar pentru că este o distanţă mare de la palier la tavan am avut nveoie de ajutorul pompierilor. Am întrerupt procesul de produţie”, a declarat directorul tehnic al fabricii, Ion Catană.

Astfel, la faţa locului au intervenit pompierii cu cinci maşini cu apă şi spumă, dar şi cu o autoscară pentru lucrul la înălţime. „Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri la acoperişul unei hale. Nu au fost înregistrate victime”, a declarat colonel Marin Constantin Florea, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj.

Pompierii au stins incendiul şi urmează să stabilească de la ce a izbucnit focul.