Incendiu puternic la o fabrică de lumânări din Piteşti

Un incendiu a izbucnit, marţi, la o fabrică de lumânări din Piteşti după ce angajaţii au lăsat nesupravegheat un cazan de topit ceara. din fericire, nu s-au înregistrat victime.

RomaniaTV.net
21 aug. 2012, 12:37
Incendiu puternic la o fabrică de lumânări din Piteşti

Flăcările înalte de aproape zece metri au distrus o parte din acoperişul şi din pereţii atelierului de producţie al fabricii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, la faţa locului s-a acţionat imediat cu două autospeciale. „Focul a fost stins cu rapiditate, intervenţia a durat aproximativ 30 de minute. Au fost distruşi 50 metri pătraţi din acoperişul care are 500 de metri pătraţi în totalitate şi un perete lateral pe o distanţă de 30 de metri. Au fost degradate tâmplăria termopan şi geamurile. De asemenea, focul a distrus 200 de kilograme de deşeuri, probabil ceară de la lumânări. Ancheta pentru a afla împrejurările exacte în care s-a produs incendiul, arată că flăcările au izbucnit din cauza nesupravegherii unui cazan de topit ceară de către angajaţi”, a declarat Epure.

În urma incendiului nu au fost victime, în acel moment lângă cazan era o singură persoană, care nu a păţit nimic. Fabrica se află la 300 de metri depărtare de drumul de acces, la ieşire din Piteşti spre Bascov.