Incendiu puternic la o fabrică de materiale textile din Iaşi. Întreaga zonă a fost cuprinsă de un fum gros

Un incendiu puternic s-a produs la o fabrică de textile din Iaşi. Flăcările s-au extins şi la acoperişul unei case învecinate, iar populaţia din zonă a fost avertizată cu privire la degajările de fum printr-un mesaj Ro-Alert.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 14:52

UPDATE: 54 de pompieri au luptat pentru stoparea incendiului, efectivele fiind suplimentate. Aproximativ 1.500 mp au fost cuprinşi de flăcări, acestea extinzându-se la cel puţin patru case. Oamenii a căror locuinţe au fost afectate vor fi cazaţi de către autorităţi. În urma incendiului o femeie în vârstă de 51 de ani a suferit un atac de panică şi a fost transportată la spital.

Momentan nu se cunosc cauzele producerii incendiului și dacă s-au înregistrat victime. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, existând riscul ca incendiul să se extindă şi la casele din jur.

Citeşte şi: Detalii şocante din ancheta spirtului contrafăcut. Arabii ştiau că substanţa folosită era toxică

„Incendiu major cu degajări mari de fum produs la Depozitul de Materiale Textile din municipiul Iași, Stradela Vântu, nr.3. Ocoliți/ evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru accesul forţelor de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi, inclusiv a celor care presupun evacuarea din zona expusă, restricţii rutiere sau rute ocolitoare. Luați măsuri de autoprotecţie. Închideţi uşile şi ferestrele, astupați gurile de aerisire”, se arată în comunicatul transmis de ISU Iaşi.