Incendiu puternic la o firmă de curierat din Bihor. Au ars mii de colete

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineaţă, la o hală în care funcţionau două firme: un importator şi distribuitor de echipamente şi materiale pentru diverse instalaţii, şi o firmă de curierat.

13 mai 2022, 15:11

Incendiu puternic la o firmă de curierat din Bihor. O hală de aproximativ 4.000 de metri pătraţi a fost cuprinsă de flăcări, vineri dimineaţă. Peste 30 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului.

Incendiu puternic la o firmă de curierat. Pompierii au intervenit de urgenţă

În depozitul cuprins de flăcări funcţionau două firme: un importator şi distribuitor de echipamente şi materiale pentru diverse instalaţii, şi o firmă specializată în servicii de curierat.

Citeşte şi Incendiu violent la o fabrică de cauciucuri din Dej. A fost emis mesaj Ro-Alert

„Peste 30 de pompieri militari acţionează cu 8 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială de lucru la înălţime, pentru localizarea incendiului ce se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 mp. Incendiul se manifestă foarte violent, cu flacără deschisă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, potrivit BIHOREANUL.

Potrivit primelor informaţii, angajaţii celor două firme s-au autoevacuat. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una a suferit arsuri la mână, iar alta a făcut un atac de panică.

Cele două firme au spaţiile despărţite printr-un perete. Conform pompierilor au ars materiale şi echipamente pentru instalaţii de încălzire, climatizare şi sanitare, dar şi colete.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor informează că militarii acționează din exterior și nu pătrund în clădire, pentru că structura acesteia este instabilă.

Citeşte şi Incendiu puternic în centrul Capitalei, la o clădire cu două etaje. Sunt degajări masive de fum. VIDEO


loading...
Partenerii noștri